Företag

En frisk personal ger ett lönsamt och effektivt företag! Jag skrÀddarsyr en lösning för just ditt företags behov av tjÀnster.

 

 

Jag erbjuder handledning, rÄdgivningssamtal och coachning.
Utöver det anordnar jag kurser, seminarier för personlig kompetens- och ledarskaps utveckling.

 

 

Stoppa Ekorrhjulet

VÄrt sÀtt att leva stÀller höga krav pÄ oss, lönsmhet, effektivitet och ibland nedskÀrningar gör ibland arbetslivet mer pressande. MÄnga kÀnner att de inte lÀngre gör ett lika bra arbete som de skulle vilja göra och vet att de kan. Ibland blir ocksÄ privatlivet lidande och relationer sÀtts pÄ prov.

DÄ behöver man stanna upp!
SÀtta ner fötterna, ifrÄgasÀtta, kÀnna efter och hitta ny motivation.
Skapa mÄl, mening, lust och glÀdje.

 

Coachning

Min roll som coach Àr att hjÀlpa dig att optimera dina resurser. Jag lyssnar, stÀller kraftfulla frÄgor, vÀgleder, stöttar, uppmuntrar och ger stÀrkande feedback.

  • Var lĂ€ngtar du efter? .. expansion, lĂ€rande och vĂ€xande?
    Vad skulle hÀnda om du satsade pÄ din maximala utveckling?
    Hur skulle det vara att ha en samtalspartner som stöttar och utmanar dig att excellera?

 

Vet du att coaching ocksÄ lönar sig mÄnga gÄnger om?!

För att börja – boka din ”prova-pĂ„â€ tid för att se vad coaching skulle kunna ge dig!

 

Vad fÄr du om du vÀljer mig som coach?

En samtalspartner som lockar fram mer Ă€n vad du trodde fanns inuti dig pĂ„ ett roligt och “skönt jobbigt” sĂ€tt! Goda referenser, lĂ„ng erfrenhet och utbildning, ger bĂ„de höjd, bredd och djup i samtalen. Hos mig ingĂ„r ocksĂ„ stresshantering vid behov i all coaching,och, jag hĂ„ller dessutom konkurrenskraftiga priser!

 

Ledarskapsutveckling

Det som utmĂ€rker en bra ledare Ă€r en person som Ă€r trygg i sig sjĂ€lv, och bejakar bĂ„de ”den manliga och den kvinnliga” sidan. Som Ă€r medveten om styrkor och svagheter och kan anvĂ€nda dessa pĂ„ ett konstruktivt sĂ€tt. En ledare som Ă€r ödmjuk och vĂ€rdesĂ€tter kĂ€rleksfulla relationer skapar positiva förutsĂ€ttningar och framgĂ„ng för sitt företag och sina medarbetare.

 

Verksamhetsutveckling
Att tydliggöra företagets mÄl och arbetssÀtt genom att kartlÀgga arbetet och utveckla det egna ledarskapet hos bÄde ledare och medarbetare lÀgger grunden för lÄngsiktig förÀndring och utveckling.
NĂ€r jag arbetar med grupper ser jag det viktigt att börja med det grundlĂ€ggande, den gemensamma bilden av ”verkligheten”. Arbetet bygger pĂ„ att tydliggöra mĂ„l, förvĂ€ntningar och givna förutsĂ€ttningar.

 

Inspiration
Unna dig en skön morgon eller eftermiddag med stillhet och reflektion i en inspirerande och vacker miljö. Byt ut stress mot inspiration och glĂ€dje. Genom guidad avslappning ger vi deltagarna en upplevelse av att finna lugn, nĂ€rvaro, inspiration och mĂ„lfokus som gör att du gĂ„r dĂ€rifrĂ„n med ny energi – för att göra nĂ„got bra av dagen, helgen veckan och kanske till och med livet. Eventet vĂ€nder sig till grupper och företag.

 

Yoga för företag
Allt fler arbetsplatser inser fördelarna med att erbjuda yoga pÄ arbetstid. Yoga ökar medarbetarnas frisknÀrvaro, arbetsglÀdje, kreativitet och gemenskap.
Boka in din kurs eller förelÀsning i vacker herrgÄrdsmiljö! Jag samarbetar med bland annat www.engeltofta.se.