Företag

En frisk personal ger ett lönsamt och effektivt företag! Jag skrÀddarsyr en lösning för just ditt företags behov av tjÀnster.

Ledarskapsutveckling
Det som utmĂ€rker en bra ledare Ă€r en person som Ă€r trygg i sig sjĂ€lv, och bejakar bĂ„de ”den manliga och den kvinnliga” sidan. Som Ă€r medveten om styrkor och svagheter och kan anvĂ€nda dessa pĂ„ ett konstruktivt sĂ€tt. En ledare som Ă€r ödmjuk och vĂ€rdesĂ€tter kĂ€rleksfulla relationer skapar positiva förutsĂ€ttningar och framgĂ„ng för sitt företag och sina medarbetare.

 

Verksamhetsutveckling
Att tydliggöra företagets mÄl och arbetssÀtt genom att kartlÀgga arbetet och utveckla det egna ledarskapet hos bÄde ledare och medarbetare lÀgger grunden för lÄngsiktig förÀndring och utveckling.
NĂ€r jag arbetar med grupper ser jag det viktigt att börja med det grundlĂ€ggande, den gemensamma bilden av ”verkligheten”. Arbetet bygger pĂ„ att tydliggöra mĂ„l, förvĂ€ntningar och givna förutsĂ€ttningar.

 

Inspiration
Unna dig en skön morgon eller eftermiddag med stillhet och reflektion i en inspirerande och vacker miljö. Byt ut stress mot inspiration och glĂ€dje. Genom guidad avslappning ger vi deltagarna en upplevelse av att finna lugn, nĂ€rvaro, inspiration och mĂ„lfokus som gör att du gĂ„r dĂ€rifrĂ„n med ny energi – för att göra nĂ„got bra av dagen, helgen veckan och kanske till och med livet. Eventet vĂ€nder sig till grupper och företag.

 

Yoga för företag
Allt fler arbetsplatser inser fördelarna med att erbjuda yoga pÄ arbetstid. Yoga ökar medarbetarnas frisknÀrvaro, arbetsglÀdje, kreativitet och gemenskap.
 

Boka in din kurs eller förelÀsning i vacker herrgÄrdsmiljö! Jag samarbetar med bland annat www.engeltofta.se.