Coachning och utveckling

Du Àr din största tillgÄng!

Jag hjÀlper dig att steg för steg nÀrma dig dina drömmar

Coaching

Jag vÀssar stÀndigt mina kunskaper genom vidareutbildningar, faktaböcker, jag har nÀra samarbete med duktiga kollegor och gÄr regelbundet i egen handledning.

En coach och handledare blir duktigare ju mer erfarenhet hen har. Det Àr dig vi ska fokusera pÄ, men kÀnner du att jag förstÄr dig, har erfarenhet och rÀtt utbildning för att hjÀlpa dig, dÄ kan vi tillsammans skapa förÀndring för dig som gör stor skillnad. Det bygger pÄ förtroende och sjÀlvklart har jag tystnadsplikt.

Jag har bÄde levt familjeliv och ensam med mina barn. Jag vet vad stor glÀdje och tung sorg innebÀr, vet vad som hÀnder nÀr man stressat för mycket och för lÀnge. Vet hur viktigt det Àr att ha bra verktyg nÀr familjeliv och arbetsliv inte riktigt blir som man tÀnkt sig. Der blir betydligt enklare dÄ. Jag arbetar gÀrna med humor och metaforer och vill att det ska vara lÀtt att komma till mig.
Det gĂ€ller att hitta vilja och motivation för att ha modet att nĂ€rma dig dina mĂ„l. Idag coachar jag sĂ„ vĂ€l personer i koncernledning som par och privatpersoner som vill bli medvetna i sitt förhĂ„llningssĂ€tt i relation till andra mĂ€nniskor. Öka försĂ€ljningsresultat för företaget, uppnĂ„ sina mĂ„l och drömmar. Eller föra in mer glĂ€dje och passion i livet och kĂ€nna sig mer levande.

Ledarskapsutveckling
Det som utmĂ€rker en bra ledare Ă€r en person som Ă€r trygg i sig sjĂ€lv, och bejakar bĂ„de ”den manliga och den kvinnliga” sidan. Som Ă€r medveten om styrkor och svagheter och kan anvĂ€nda dessa pĂ„ ett konstruktivt sĂ€tt. En ledare som Ă€r ödmjuk och vĂ€rdesĂ€tter kĂ€rleksfulla relationer skapar positiva förutsĂ€ttningar och framgĂ„ng för sitt företag och sina medarbetare.