↤ Tillbaka till "Kurser & Resor"

Osho dans & kundalini meditation

Vad roligt att du vill prova Oshos meditationer med mig.
Inga förkunskaper krÀvs, du kommer som du Àr med nyfikenhet & öppetsinne.
I meditationen igÄr bÄde rörelse & stillhet. Intentionen Àr att vÀcka livskraften, livsenergin & glÀdjen.
Meditationen Àr energigivande, avstressande & hjÀrtöppnande.

En meditation med Dans som fÄr din livsenergi att flöda. En kÀlla till större livsglÀdje och vÀlbefinnande.

Meditationer för den morderna mÀnniskan

  • Fysisk aktivitet som dans
  • Avslappning och stillhet
  • Var:
  • NĂ€r:
  • Pris:

 

Aktiva meditationer Àr fysiskt avslappnande, frigörande och mentalt uppiggande. Genom olika dynamiska och energigivande kroppsrörelser lösgör man spÀnningar och blockeringar. För att sedan avsluta med vila och stillhet.

Frigörande dans
Under  en timme dansar vi till olika rytmer för att skapa balans i kroppen och fÄ mer energi. Alla kan vara med, bÄde den som Àlskar att dansa och den som pÄ ett hÀrligt och kravlöst sÀtt vill komma i balans. Uttrycka din kraft och energi, frigöra lÄsningar och blockeringar. NÀr du tillÄter din kropp att röra sig, kan mer energi flöda genom dig. Du kommer att hitta nya sÀtt att röra dig bÄde i dansen och livet.

Att meditera kan vara bÄde roligt, energiskt och rogivande.
Vi kommer att varva mellan nÄgra olika uppskattade meditationer.

Osho var en av vĂ€rldens mest kĂ€nda och inflytelserika vishetslĂ€rare. Han upptĂ€ckte tidigt i sitt möte med sökande mĂ€nniskor att mĂ„nga verkade ha svĂ„rt för att bara sĂ€tta sig ner och meditera – vilket varit mer eller mindre naturligt inom vissa österlĂ€ndska traditioner. Osho fann att samtidens mĂ€nniskor var för stressad och speedad för att kunna sĂ€tta sig rakt upp och ner. Han sĂ„g ett behov av att lĂ„ta mĂ€nniskor hitta in i sig sjĂ€lv genom kroppen och fysisk aktivitet, för att pĂ„ sĂ„ vis frigöra lust, glĂ€dje och undertryckta kĂ€nslor. Osho har tagit initiativet till att skapa nĂ„gra av vĂ„ra mest kĂ€nda och praktiserade, aktiva och rörelseorienterade meditationer.