Om mig – Annica Dahlin

Det Àr jag som Àr Annica, en kreativ sjÀl som arbetar för att varje individ ska leva i sin fulla potential med glÀdje och energi.

 

Jag  erbjuder handledning, rÄdgivningssamtal och coachning. Utöver det anordnar jag Àven kurser och seminarier för personlig kompetens- och ledarskapsutveckling. Fokus ligger hela tiden pÄ dig och din situation.

Alla har vi vÄra olika skÀl till att pÄbörja den inre resan. Oavsett var vi befinner oss, handlar det pÄ olika vis om att se större möjligheter, stÀrka sjÀlvkÀnslan och med större frihet vÄga flyga rakt ut i vÄra egna liv.

 

Jag hĂ€mtar min inspiration och livskraft i naturen. DĂ€r vatten Ă€r ett centralt element – i en kajak pĂ„ sommaren eller med skridskorna snörade för en lĂ„ngfĂ€rdstur en kylig vinterdag.

För mig Àr det viktigaste att mÄ bra, med mig sjÀlv och med andra. DÀr vikten av att bygga och bevara goda relationer Àr A och O. Att min egen och andras personliga utveckling och vÀlmÄende Àr det centrala.

Jag möter dig dÀr du befinner dig och ger dig konkreta verktyg för att skapa det liv du vill leva.

Med vÀrme
Annica

 

 

PS. Jag driver Ă€ven företaget Soil & Soul som tillverkar produkter för kropp och sjĂ€l. Klicka pĂ„ lĂ€nken ”produkter” i menyn ovan för att lĂ€sa mer, eller gĂ„ direkt till Soil & Souls hemsida och webbshop www.soilandsoul.nu.