Samtalsterapi

Jag möter dig dÀr du befinner dig. Sedan samarbetar vi och jag ger dig konkreta verktyg för att skapa det liv du vill leva.

Samtalsterapi

VĂ„ga Vara Vilja VĂ€xa

NÀrvaro i nuet ger glÀdje bÄde privat och pÄ jobbet. LÀngtar du efter att minska stressen, skapa goda relationer och uppleva kÀrlek, glÀdje och njutning i livet och vÀgrar att bli slav Ät dina inre spöken?

Livet innehÄller mycket glÀdje och lycka, men Àven en del sorg och smÀrta. I mitt arbete med mÀnniskor möter jag naturligtvis mÄnga som befinner sig i svÄra livssituationer och behöver bollplank och stöd. Det Àr viktigt för oss att under omstÀndigheter prÀglade av allvar, vÀrme och en smula humor fÄ tina upp vÄra sjÀlar ibland.

MĂ„nga jag möter mĂ„r ocksĂ„ vĂ€ldigt bra, men vill utvecklas och kĂ€nner en oerhörd stark lĂ€ngtan och sug efter att fĂ„ utforska sig sjĂ€lva och förstĂ„ mer om sin egen natur – hur funkar jag, hur ser mina reaktionsmönster ut, vilka masker döljer jag mig bakom, vilka gĂ„vor gömmer jag för vĂ€rlden och vad fĂ„r mig att flyga..?


Psykosyntesterapin
Vi kan arbeta med att förstÄ vÄran egen historia och tidiga upplevelser som kanske kommit att prÀgla vÄra liv. I detta kan det skapas en möjlighet till att frigöra lÄsta kÀnslor, bearbeta och finna nya möjligheter att förhÄlla oss till oss sjÀlv och andra. Kanske behöver vi trÀna pÄ att sÀtta grÀnser eller tillÄta oss att möta andra frÄn en mer Àrlig plats i oss sjÀlva. Psykosyntesterapi förenar och ser den psykologiska, kroppsliga och personliga utvecklingen lika viktig som den andliga och pragmatiska.


Parterapi
Jag arbetar med den medvetna parrelationen. NÀr förÀlskelsen ebbar ut möter vi problem som vi Àr oförberedda pÄ att hantera. Vi behöver förstÄ hur en kÀrleksrelation utvecklas och vi behöver bli medvetna om vÄra egna reaktioner. Arbetar bl.a. enligt Imago.