↤ Tillbaka till "Kurser & Resor"

Psykosyntessamtal

Vi har alla en lÀngtan efter guidning som kommer inifrÄn oss sjÀlva. Vi vill genuint vara och leva i samklang med vÄr inre sanna natur.

Du har möjlighet att komma som utbildningsklient till ett reducerat pris.

I psykosyntesterapin anvÀnder vi oss av en rad olika tekniker för att frigöra varje individs unika resurser. Samtal, gestalttekniker, fri teckning, kroppsrörelser, symbolarbete och vÀgledda visualiseringar för att nÀmna nÄgra.

Vi kan arbeta med att förstÄ vÄran egen historia och tidiga upplevelser som kanske kommit att prÀgla vÄra liv. I detta kan det skapas en möjlighet till att frigöra lÄsta kÀnlsor, bearbeta och finna nya möjligheter att förhÄlla oss till oss sjÀlv och andra. Kanske behöver vi trÀna pÄ att sÀtta grÀnser eller tillÄta oss att möta andra frÄn en mer Àrlig plats i oss sjÀlva.

Psykosyntesterapi förenar och ser den psykologiska, kroppsliga och personliga utvecklingen lika viktig som den andliga och pragmatiska.

Jag arbetar för att varje individ, par & grupp ska leva mer av sin potential. Inre sanning, kreativitet & övertygelse. Vi har alla en lÀngtan.

Jag anvÀnder en rad olika tekniker för att frigöra dina unika resurser:
Samtal, gestalt, symbolarbete, vÀgledda visualiseringar, mÄlning, kroppsrörelser, dans & kreativa uttryck för att nÀmna nÄgra.

Vi kan arbeta med att förstÄ vÄr historia, frigöra lÄsta kÀnlsor, bearbeta och finna nya möjligheter att förhÄlla oss till oss sjÀlv och andra. Utforska vÄr potential, slÀppa gammalt & bjuda in nytt.

Du kan Ă€ven boka ”telefonsessioner”, om du har lĂ„ng resvĂ€g.

Sessionen pÄgÄr en timme, om inget annat önskemÄl finns.