Start: 7:e februari

“Tantra för ett levande liv”

En kvällskurs i varm gemenskap.


Vi träffas fem tillfällen under våren, med möjlighet till förlängning. För dig som vill förkroppsliga din meditation, närvaro och sinnlighet. För dig som vill ta nya steg i din personliga utveckling. För dig som tidigare utövat meditation, yoga, tantra, terapi eller annan form av personlig utveckling. 

Genom samtal, sharing, övningar och möten, hålls ett tryggt rum för dig att i din egen takt utforska och upptäcka din inre visdom, förkroppsligande och essensen i din sanna natur. Vi dyker tillsammans in i Tantrans värld där du får möjlighet att lära känna dig själv tillsammans med andra, din potential och dina blockeringar. Fokus ligger på din personliga utveckling. Steg för steg med hjälp av övningar & tekniker får du verktyg att komma närmare dig själv.

Du har tidigare jobbat med dig själv i form av yoga, meditation, tantra eller terapi av något slag.

Maila mig så bokar vi ett telefonmöte innan platsen är din. Ser fram emot att möta dig och våren i expansion och utveckling. Tillsammans mot en mer kärleksfull värld!

Obs! Detta är en kurs med fem träffar, hemuppgifter och kontakt mellan våra träffar. För fullt stöd och motivation i vår resa.

Tantra för ett levande liv” på Facebook

Plats: Söder – Stockholm
Tid: 18.30 – 21.00
När: Start den 7:e februari
Pris: 3.400 kr


  Kursanmälan

  Förnamn

  Efternamn

  E-postadress

  Telefonnummer

  Personnummer (YYMMDD-XXXX)

  Postadress

  Ev. meddelande