I enlighet med den nya dataskyddsförordningen, GDPR (General Data Protection Regulation), förklarar vi här hur vi behandlar våra kunders personuppgifter (vi sparar endast din e-postadress) gällande nyhetsbrevet. Vi värnar starkt om din personliga integritet och nedan förklarar vi hur vi använder oss av dina personuppgifter, dvs din e-postadress.

Om du är prenumerant och mottagare av vårt nyhetsbrev.

Vi sparar dina registrerade uppgifter (din e-postadress) i vårt nyhetsregister för att sända ut vårt nyhetsbrev.

  • Vi använder dina personuppgifter (e-postadress) via vår nyhetsbrev-leverantör. Detta för att kunna skicka ut våra nyhetsbrev till dig som mottagare.
  • Vid utskick av nyhetsbrev använder vi oss endast av din e-postadress och du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick via länken i botten på varje utskick.

Data som vi behandlar när du prenumererar på vårt nyhetsbrev

Den enda personuppgift vi sparar är din e-postadress. Den används för att skicka ut vårt nyhetsbrev till dig som prenumerant

Rätt till rättelse, du kan alltid begära att rätta dina personuppgifter (din e-postadress) om det är något som inte stämmer.

Rätt till radering, du har när du vill rätt att radera dina personuppgifter (din e-postadress) hos oss.

Rätt till att dra tillbaka ett samtycke, du kan alltid välja att motsäga dig direktmarknadsföring i form av e-postutskick i det valda utskicket.

För att utnyttja dina rättigheter ber vi dig att kontakta oss per mejl eller telefon, kontaktuppgifter hittar du under Kontakt.

Hur länge vi lagrar personuppgifter

Vi lagrar våra prenumeranters personuppgifter (endast e-postadress) så länge de inte väljer att avsluta prenumerationen.