Välkommen till Annica Dahlin – din guide på den inre resan mot frihet, meningsfullhet och expanderad kärlek. Jag erbjuder skräddarsydda samtalsterapier, parterapier, meditation och tantra, samt organiserar spännande events och inspirerande föreläsningar för att stödja dig på din personliga utvecklingsresa.

Genom mina sessioner, kurser och utbildningar utforskar vi tillsammans vägen mot ökad närvaro, självkännedom och fördjupade relationer – både till dig själv, till andra och livet. Inspirerad av naturen och livets skiftningar, skapar jag en trygg och öppen plats för dig att utforska din inre längtan, dina behov, din integritet och inre stillhet.

Mitt mål är att möta dig där du är, och tillsammans utforska din sanna natur, passion och hinder, bortom ord och identitet, utforska och uppleva mer frihet, glädje och kärlek i ditt liv. Genom erfarenhet och närvaro vägleder jag dig med verktyg grundade i forskning och tusentals sessioner, med fokus på att skapa en djupare kontakt med dig själv och med livet.

Anslut dig till vår gemenskap och få inspiration varje månad. Kontakta mig idag för att komma igång på din inre resa mot ett mer meningsfullt och kärleksfullt liv.

Önskar du att fördjupa dig ytterligare? Utforska våra retreats, där du kan fördjupa din inre resa och uppleva transformation på en djupare nivå. Missa inte heller våra spännande events och föreläsningar, där du kan lära dig och inspireras av likasinnade.

Kärlek är Nu,
Annica Dahlin

Kontakta mig via [info@annicadahlin.se](mailto:info@annicadahlin.se) eller besök [www.annicadahlin.se](https://www.annicadahlin.se) för mer information.

Följ mig gärna på sociala medier för att hålla dig uppdaterad och inspirerad!

#TantraSverige #TantraStockholm #Terapi #TantraLiv #MeditationSverige #Tantraretreat

PS. Jag driver även företaget Soil & Soul som tillverkar produkter för kropp och själ. Du kan läsa mer här.

Missa heller inte min podcast TantraLiv, du kan läsa mer om den här.