Annica Dahlin

Vi vill bidra till ett mer Levande liv.

Det här är en podcast om Livet, relationer, medvetenhet, intimitet, sårbarhet, medveten sexualitet, frihet och kärlek.

Var med och stöd podcasten

Vi tar tacksamt emot donationer som hjälper oss att driva och utveckla vår podcast.
Donationen sker tryggt och säkert genom PayPal.

Vi sitter inte på någon absolut “sanning” men vill bjuda in till samtalet och ett utforskande. Vi vill genuint dela med oss av det vi själva funnit efter vägen på vår egen “resa” och i mötet med tusentals klienter. Välkommen och se på vilket sätt den kan berika din. Känner du dig utmanad, berörd, provocerad eller inspirerad vet vi att podden börjat röra om lite grann inuti.

Ja vi tror att vi ALLA är här för att “vandra varandra hem”.
Och att i varje möte finns en “lärare”, om vi lyssnar.

Här utforskar vi tillsammans LIVET genom fördjupande samtal, intervjuer, ger uppslag och tips. Vi vill som sagt både utmana och inspirera och ALLTID alltid ge dig det bästa!

Låt oss gemensamt hjälpas åt att skapa mer utrymme och ge mer plats för det som på riktigt är viktigt och på djupet verkligen berikar våra liv.

Med denna podcast vill vi dela något vi tycker är viktigt och på så sätt göra mer lätt tillgängligt för alla. Oavsett förutsättningar av olika slag. Vi har sedan starten fått en otroligt fin respons och är helt tagna av hur vi haft möjlighet att få beröra och påverka i era liv.

Välkommen och upptäck en värld av insikter och inspiration!
Vi tror att varje åsikt räknas och vill gärna att du blir en del av vår gemenskap. Har du njutit av våra avsnitt?
Lämna gärna din åsikt på “Apple Podcast” eller “Spotify” eller ge oss stjärnor på vår FB sida “TantraLiv” Din feedback driver oss att skapa ännu bättre innehåll. Tack för att du är en viktig del av Tantraliv familjen.

Med kärlek.
Annica med team & gäster.

Prenumerera på nyhetsbrevet

En gång i månaden skriver jag ett personligt nyhetsbrev där jag delar med mig av min kunskap, inspiration och annat josigt material. Här får du även förstahandsinfo om event och projekt jag jobbar med där vi kan mötas!

Nyhetsbrevet är kostnadsfritt och du kan närsomhelst avregistrera dig.