Yogaresa 21 -27 Maj 2024 – Madeira
11-18 September 2024 – Sardinien
Välkommen till en resa både i ditt inre och yttre.En vecka i djupare kontakt med dig själv och andra, egen tid och skön samvaro. Vi yogar, mediterar, solar, badar, lär oss mer om tantra, djup avslappning och hur vi kan finna mer kroppslig, själslig närvaro och njutning.

Veckan passar både dig som är nybörjare och dig med längre erfarenhet. Passen är upplagda så möjlighet till fördjupning finns för de som önskar. Övningarna i tantrisk närvaro, kommer att vara enskilt och grupp. Vi öppnar upp för långsamhet, autenticitet och känslighet. Öppnar våra hjärtan för mer kärlek mot oss själva, mer integritet, njutning och livsenergi. Vi öppnar oss för att mer dynamiskt tillåta vår livsenergi börja röra på sig i våra kroppar. Delar bla. närvaroövningar för att hitta den djupare kontakt med oss själva – Ta med en skrivbok för resan!

Madeira:
Hotellet vi bor på

Sardinien:
Hotellet vi bor på har 22 rum och ligger vackert omgivet av en privat trädgård med pool. Stranden ligger 200 meter bort och yogashalan i trädgården erbjuder en mysig känsla. Restauranger och kaféer finns inom gångavstånd.

Detta ingår:
Frukostbuffe och middag
Boende/Hotell
Morgon & em pass
OBSERVERA: Flyg tillkommer.

Plats: Madeira
Plats: Sardinien
Pris: 10.800 kr
Anmälningsavgift: 1250 kr – Betalas 10 dgr. efter anmälan.
Resterande senast 30 dagar innan avresa.

Datum: 21- 27 Maj – 2024 – Madeira
Datum: 8 -16 September– 2024 – Sardinien

  Kursanmälan

  Förnamn

  Efternamn

  E-postadress

  Telefonnummer

  Personnummer (YYMMDD-XXXX)

  Postadress

  Ev. meddelande